Etichete

, , ,

In colaborare cu Hotel The Sindbad si Voyagers Club, lansam o campanie pentru bloggeri, al carei premiu este: 1 vacanta pentru 2 persoane (7 nopti) cu mic dejun inclus la Hotel The Sindbad 5*, in statiunea Hammamet, Tunisia. Perioada vacantei va fi aleasa de castigator in afara perioadei Iunie-Septembrie. Biletul de avion va fi suportat de catre castigator (cereti detalii pentru a afla perioada cu cele mai ieftine bilete de avion). Un premiu va fi atribuit blogger-ului castigator.  Vacanta atribuita blogger-ului castigator, poate fi cedata de catre acesta/aceasta, unei terte persoane sau unui vizitator al blogului sau.

Perioada de desfasurare: 28 Ianuarie 2013 – 28 Martie 2013.  Castigatorii vor fi anuntati pe 29 Martie 2013. Linkurile vor fi postate aici. Daca nu vor rxista minim 8 articole, campania va fi prelungita o luna.

Ce trebuie sa faci:

  • 1. Sa ai un blog cu minim 10 articole scrise.
  • 2. Sa scrii un articol pe una dintre temele: vacante, calatorii, Tunisia, Hammamet, Hotel The Sindbad, in stilul tau caracteristic si in care sa iti sfatuiesti cititorii si mai ales cititoarele sa aleaga vacantele propuse de catre Agentia Voyagers Club.
  • 3. In articolul tau trebuie sa introduci 3 linkuri:
    – link spre adresa “http://voyagers-club.com“ cu unul dintre titlurile: oferte vacante Tunisia, oferte vacante Hammamet, agentie de turism Bucuresti
    – link spre adresa “http://infovacante.com” cu unul dintre titlurile : blog de vacante, oferte vacante, ponturi de vacanta, oferte vacante predeal, concursuri bloggeri
    – link spre adresa “http://www.sindbadhotel.com” cu unul dintre titlurile: hotel hammamet, vacanta la Hammamet, vacanta Tunisia.
  • 4. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, trimite link-ul la mail: zenichalet@yahoo.fr

Modalitatea de acordare a premiului: jurizare.
Juriul este format din Admin de la Infovacante.com si Directorul de Vanzari, Jana Mistrikova de la Hotel The Sindbad.  In jurizare va conta originalitatea articolului, popularitatea articolului (numarul de comentarii si promovarea pe retelele sociale), corectitudinea gramaticala si a exprimarii.

48