Etichete

, , , , ,

   Straja are marele avantaj de a avea partii de toate nivelurile, de o calitate excelenta, intr-un spatiu restrans, astfel ca fiecare dintre noi putem gasi aici o partie care sa ne placa.  
   In acest moment statiunea Straja dispune de 12 variante de pârtii de schi, deservite de instalaţii de transport pe cablu (7 teleschiuri, 1 telescaun de 4 locuri si o telegondola de 8 locuri). Cinci partii au instalaţie de nocturnă, făcând posibilă utilizarea acestora si dupa lasarea noptii. Pentru a oferi conditii cat mai bune de schi, partiile sunt pregatite si intretinute cu ratracuri.
   Toate partiile însumează aproximativ 25 km de domeniu schiabil, care se vor extinde conform proiectului de dezvoltare a zonei Straja – Pasul Vulcan.
   In marea lor majoritate partiile au instalatii pentru zapada artificiala, alimentate cu apa din cele doua noi lacuri de acumulare.
   Cea mai lunga partie din tara(8.1km) este in Straja si va deveni operativa in momentul unirii partiilor: Vf Straja – Mutu – Constantinescu – Gondola, cu o pasarela ce se construieste in zona Montana(prima jumatate este construita)
Harta_partii