Etichete

, ,

Ai avut un an bun dpdv financiar in ciuda crizei globale si vrei sa-ti faci un cadou de vis…iata o pisibilitate!

Cumpara un apartament la Phuket, in Thailanda.

Complexul imobiliar se afla in Phuket, la baza unei superbe coline impadurite si la doar 1500 metri distanta de plaja Kata.

Cladirea este moderna si numara 30 apartamente cu un dormitor, sala de baie, lounge, bucatarie si piscina comuna. Pe acoperis se gaseste un Penthouse cu doua dormitoare, doua sali de baie, lounge, bucatarie si o terasa spatioasa cu Jacuzzi privat. Bineinteles, nu lipsesc salile de yoga sau de fitness.

Fiecare seara va fi unica datorita panoramei apusului de soare peste golful Kata.

Aceasta poate fi o investitie foarte profitabila deoarece acest apartament poate fi inchiriat pentru o amortizare a investitiei si poate fi folosit si ca rezidenta de vacanta, deci esti castigator de doua ori. Daca nu stiai, cei care au apartamente la inchiriat, au obtinut in medie in decursul anului, un profit de 7% din suma investita.

Apartamentele au fost construite la standarde occidentale pentru a raspunde cerintelor unei clientele occidentale. Toate apartamentele detin aer conditionat (comanda individuala), cablu TV, conexiune internet wifi, sistem de securitate si sistem de combatere a incendiilor.

Tarife pentru 2 camere intre 86000-138000  euro. Detalii la http://www.ocean-global.com