Etichete

,

Pentru cei care inca vor sa isi petreaca Revelionul intr-un loc insorit, va dau un pont si cateva sfaturi. Bineinteles, tarifele sunt exprimate la modul general dar se incadreaza in subiect.

Ofertele de Revelion in Maldive la unul dintre hotelurile de 3 stele sunt in jur de 1500-2200 euro pentru o camera dubla (uneori pentru doi adulti si un copil), cu pensiune completa.

Daca faci o comparatie cu ofertele de pe Valea Prahovei…poti constata rapid ca sunt foarte bune ofertele. Problema ta ar fi biletul de avion cumparat „in drum spre aeroport” care ar fi cam scump. Totusi, la tarife asemanatoare te poti astepta si pentru alte perioade, de aceea este bine sa rezervi din timp, pentru a face ceva economii.

Nu te lasa pacalit de orice oferte vezi pe internet, deoarece acelea nu contin taxele locale de 18%. Daca nu esti atent, te vei gasi in situatia sa cumperi mult mai scump decat ar trebui.

La tarifele mentionate, trebuie sa mai adaugi si transferul de la aeroport pe insula unde ai rezervat si intors. Aceste tarife variaza in functie de distanta si vei calatori cu avionul sau barca de viteza.

Pentru o oferta personalizata, scrie un mail la reservations@voyagers-club.com sau suna la 021 210 1000.