Etichete

, , ,

Recent, am avut ocazia de a sta cateva zile la hotelul Les Suites de la Potiniere 5*, la Courchevel. Este un hotel de lux, ca majoritatea hotelurilor de la Courchevel si o sa va dau cateva detalii.

Les Suites de la Potiniere se afla la Courchevel 1850, chiar in centrul statiunii, la Croisette (acesta este numele centrului), la 100 metri distanta de plecarea telecabinelor, in imediata apropiere a catorva cluburi, terase, restaurante, magazine samd.

Hotelul propune 4 categorii de cazare: Elegance suites (55 mp), Paradis suites (90 mp), suite interconectate (140 mp) si apartament Penthouse (450 mp). Langa intrarea principala in hotel exista o intrare separata pentru cei care sosesc de la schi. Acolo puteti lasa schiurile si cineva se va ocupa de ele, eventual le veti gasi pregatite in ziua urmatoare in acelasi loc. Deasemenea, puteti cobora cu schiurile (cu ascensorul) la ski room unde puteti servi o cafea, ceaiuri, fructe, bomboane, ciocolata sau alte dulciuri. Hotelul ofera schiuri foarte bune sau schiuri prestige, un magazin cu echipament de schi si alte accesorii. Eu am avut parte de schiuri Volant.

Suitele sunt foarte frumos decorate, in stil modern, cu pat king size, canapea, fotoliu, birou, sistem de iuminat general si zonal, cos cu fructe in fiecare zi, minibar cu bauturi racoritoare si sucuri la discretie. Bauturile alcoolice se taxeaza suplimentar.

Bineinteles, hotelul dispune de un superb centru Spa cu piscina, sauna, hammam, salon de masaj, sala de fitness. Restaurantul este in continuarea barului, cam mic dar majoritatea clientilor servesc micul dejun in camera. Vei primi un megaplatou cu tot ce doresti la micul dejun. Daca imi amintesc bine, erau cam 8 lingurite…

Sala de baie este foarte spatioasa, cu dus tip ploaie si cada balneo, produse cosmetice de marca, 2 tipuri de radio in sala de baie. Halatele, papucii de casa, prosoapele sunt schimbate zilnic.

Cu siguranta am uitat sa amintesc si alte facilitati ale hotelului. Apropos, hotelul dispune de autovehicule de lux, cu sofer, care sunt la dispozitia voastra pentru deplasari in statiune, bineinteles gratuit.

Un alt aspect important dar totodata la inaltimea hotelului si a statiunii Courchevel, sunt serviciile de cea mai buna calitate. Practic toata lumea este platita sa va faca toate poftele, sa va simtiti un star, in cazul in care sunteti doar un star in devenire.

Receptia se ocupa si de rezervarile voastre pentru restaurante, cluburi sau petreceri in statiune.

Acestea fiind spuse, recomand acest hotel pentru o supervacanta la Courchevel.

Pentru detalii si rezervari contactati reservations@voyagers-club.com, unde veti primi servicii personalizate si o vacanta la comanda ce include si bilet de avion, transfer in taxi, autobuz, avion sau elicopter, skipass, monitori de schi, gradinita pentru copiii sau alte servicii, toate la tarife mai bune decat cele de la receptie sau de la ghiseu. Bineinteles, aceste servicii sunt valabile pentru orice hotel de la Courchevel sau din alta parte.