Etichete

,

Deaorece majoritatea dintre voi va feriti sa plecati in vacanta printr-o agentie de turism, o sa va dau cateva motive care va vor face sa ne contactati pentru urmatoarea vacanta.

Tarife ideale de cazare

In primul rand, la Voyagers Club veti avea mereu tarife de cazare inferioare celor de receptie, ceea ce inseamna ca veti avea tarife mai bune decat cele pe care le obtineti direct de la hotel sau pensiune.

Bilet de avion

Veti avea cel mai bun tarif pentru biletul de avion si consultanta gratuita pentru ca orarele de zbor sa se potriveasca cu programul vacantei. Aceasta inseamna mai putin timp de asteptare in aeroporturi, asistenta pe toata perioada vacantei.

Transfer

Pentru anumite destinatii, transferul este la fel de important precum biletul de avion. Asa cum v-am obisnuit deja, transferul este organizat in functie de biletul de avion sau invers. Veti putea alege intre taxi, naveta de aeroport, elicopter sau avion. Pentru toate aceste servicii, beneficiati de tarife preferentiale, adica mai mici decat cele pe care le puteti obtine singur. Sa nu uitam si de economia de timp pe care o faceti, plus garantia alegerii celei mai bune metode care sa se potriveasca vacantei dumneavoastra.

Skipass

Voyagers Club este probabil singurul operator din Romania care va propune skipass adaptat vacantei dumneavoastra, datorita partenerilor externi. Asta inseamna ca va sunt propuse mai multe planuri, pentru individuali, grupuri, familie, etc. Bineinteles, la tarife mai bune decat cele de la ghiseu, skipassul va va astepta la destinatie.

Lectii de schi

Rezervati direct un monitor de schi pentru initiere dar si pentru schiori avansati sau freeride. Acestea sunt oferite de cele mai celebre scoli de schi din lume iar rezultatele sunt pe masura. Odata cu lectiile de schi, puteti profita si de gradinita pentru cei mai mici din familie, cu program de animatie si divertisment. Monitorul de schi va recupereaza de la hotelul dumneavoastra si va aduce inapoi.

Asigurare

Pentru asigurare, va ajutam sa alegeti polita optima vacantei dumneavoastra. Partenerul nostru pentru asigurari de calatorie si de sanatate este Generali.

Garantia cunoasterii destinatiilor

Voyagers Club exploreaza globul pentru a oferi vacante autentice, personalizate fiecarui client in parte. Vacantele exotice in Maldive, Mauritius sau Seychelles, croazierele, circuitele in trenuri de lux, vacantele la munte in cele mai frumoase statiuni, zbor in spatiu, pilotaj de Formula 1, scufundari cu rechini, nunti, luni de miere, sunt doar cateva dintre produsele Voyagers Club.