Etichete

, , , ,

Cautarea unei sali pentru nunta ta, iti poate da multe dureri de cap. Mirii incep cu un an inainte (asa e la noi) un adevarat maraton prin tot orasul si nu numai, in cautarea locatiei perfecte.

Referitor la organizarea nuntii, trebuie sa stiti ca este mai simplu, fara batai de cap si MAI IEFTIN sa angajezi o companie care se poate ocupa de toate aceste detalii. Foarte putini dintre voi s-au gandit la o agentie de turism pentru organizarea nuntii. Probabil ca te gandesti „o sa ma stoarca de bani” dar trebuie sa stii ca ei pot obtine restaurantul la un tarif mai bun decat cel pe care il poti obtine tu, asemenea si pentru fotograf, tort, limuzina sau mai stiu eu ce pitici doresti. Pana la urma, totul se reduce la bugetul alocat acestui eveniment.

Ok, contactezi o agentie (de exemplu Voyagers Club, iti explic mai tarziu de ce ei) care iti va organiza si luna de miere. Deasemenea, pachetele de vacante pentru luna de miere sunt adesea mai ieftine decat o vacanta clasica in aceeasi perioada si aceeasi categorie de cazare, sau primesti diferite facilitati: flori, cina romantica, masaje pentru cuplu, ciocolata, posibil upgrade la o categorie superioara de camera, etc.

Revenind la recomandarea mea…Voyagers Club organizeaza nunti si in strainatate, nu numai in Romania. Nu ai auzit de nunta in strainatate? Auzi acum! Daca nu esti genul care face nunta cu mare alai, poti pleca in Maldive, Mauritius, Seychelles, Sri Lanka, Grecia, etc pentru o nunta de vis, doar cu persoana iubita sau si cativa invitati (daca iti permiti). Ce se intampla acolo? Nunta are doar caracter simbolic (deci legal doar la primaria ta se face) dar este probabil cel mai romantic mod de a te casatori. Acolo vei avea parte de un decor deosebit cu plaja alba si mare cristalina, cocotieri, un alai local, maestru de ceremonie, fotograf, cameraman, tort, sampanie, practic tot ce iti doresti. Toata organizarea nuntii poate costa intre 1000-3000 euro, uneori mai mult daca vrei pepeni in cocotieri sau lautari :))

Iata un exemplu de pachet de nunta in Maldive, la unul dintre cele mai frumoase resorturi, evident 5*****, undeva la 1200 euro.

  • Ceremonie organizata pe plaja
  • Un preot localnic prezideaza ceremonia
  • Alai Maldivian
  • Tort de nunta, sticla de sampanie
  • Certificat de casatorie
  • Ceremonie de plantare a unui palmier
  • Cina speciala pe plaja acompaniata de o sticla de vin
  • Buchete si petale de flori
  • Meniu special cu homar si mic dejun “champagne” in dimineata urmatoare
  • Tratament SPA pentru cuplu

Partea frumoasa este ca se continua cu vacanta lunii de miere si vei avea parte de acele surprize mentionate, breakfast champagne in dimineata urmatoare, eventual o croaziera privata la asfintit (in functie de pachet).

Informatii la 021 210 1000 sau reservations@voyagers-club.com

Daca ai angajat o companie pentru nunta ta, lasa un reply sa auzim parerea ta.