Etichete

, ,

Early Booking Bulgaria

Pentru aceia care sunt fani ai vacantelor in statiunile din Bulgaria, dar si pentru cei care vor sa-si petreaca vacanta de vara in statiunile: Nisipurile de Aur, Balchik, Rusalka, Albena, Chaika, St Constantine, Byala, Obzor, Sunny Beach si altele, trebuie sa stiti la ce tarife sa va asteptati.

Pentru hotelurile de 5 stele, trebuie sa puneti la pusculita 50-80 euro/persoana/zi cu demipensiune sau all inclusive; pentru hotelurile de 4 stele, aproximativ 40-50 euro/persoana/zi iar pentru cele de 3 stele, intre 20-40 euro/persoana/zi. Atentie! Tarifele indicate sunt pentru varful sezonului, adica Iulie-August. In rest, tarifele scad simtitor.

Alegerea poate fi destul de grea cand ai de ales intre un 5 stele cu mic dejun sau demipensiune si un hotel de 4 stele cu all inclusive, la aceeasi bani.

Pana cand poti face o afacere buna?

In general, ofertele Early Booking pentru Bulgaria, trebuiesc achitate pana in Aprilie. Evident, fiecare hotel are oferta sa; asadar cei care au deja ceva bani la pusculita pot achita pana la sfarsitul lunii Februarie iar ultimii care pot profita de ofertele Early Booking, pot achita pana in Mai dar exista riscul sa nu mai gaseasca locuri in varf de sezon.

Si ceva nopti gratuite primim?

Da, pentru 5 sau 6 nopti, primesti 1, pentru 10 nopti, primesti 2 nopti gratuite. Totusi, prea putine hoteluri ofera nopti gratuite in varf de sezon datorita cererii mari.

Unde pot rezerva din timp?

Contacteaza Agentia Voyagers Club la tel: 021 210 1000 sau trimite cererea ta la email: reservations@voyagers-club.com si vei primi mai multe oferte personalizate.