Etichete

, , , ,

Oferta Cazare Hotel Berlin Golden Beach 4*

Hotelul Berlin Golden Beach este asezat in partea nordica a statiunii Nisipurile de Aur, chiar pe plaja si in apropierea portului.

Locatia, arhitectura si facilitatile hotelului, fac din acesta unul dintre cele mai bune hoteluri pentru a va petrece vacanta la Nisipurile de Aur. Hotelul detine 240 spatii de cazare, impartite in camere standard, studiouri si apartamente.

Facilitati hotel: plaja privata, parcare, inchirieri auto, magazine suveniruri, restaurant principal cu terasa insorita, restaurant à la carte, baruri in lobby, la piscina si la plaja, seif, coafor, schimb valutar, internet, spalatorie, sala de fitness, sauna, masaj, piscina interioara, piscina exterioara, sezlonguri, prosoape de plaja.

Fiecare camera este frumos decorata, acestea oferind: aer conditionat, telefon, minibar, TV satelit, uscator de par, cada sau dus, balcon. Camerele au vedere la parc sau la mare.

Apartamente: cu o suprafata de peste 60 m², dotate precum camerele standard, dar cu un salon in plus, apartamentele pot gazdui pana la 4 persoane. Apartamentele pot avea vedere la parc sau la mare.

Copii: acestea se bucura de un meniu special adaptat copiilor, loc de joaca, discoteca, Mini Club, piscina si tobogan pentru copii.

Restaurante: puteti profita de specialitati bulgar esi internationale.

Conferinte: sala de conferinte poate gazdui pana la 100 persoane si este modulabila in functie de cerinte.

Tarife camera/noapte in sistem All inclusive:

  • 84 euro/noapte intre 14 Mai-07 Iun si 11 Sep-29 Sep
  • 106 euro/noapte intre 08 Iun-07 Iul si 28 Aug-10 Sep
  • 129 euro/noapte intre 08 Iul-27 Aug
  • Primul copil 0-11,99 ani: gratuit
  • Al doilea si al treilea copil 0-11,99 ani: reducere 50%
  • Al treilea adult: reducere 25%

 

Detalii si rezervari la tel: 021 210 1000 sau email: reservations@voyagers-club.com