Etichete

, , ,

Zona Arlberg se afla in estul Austriei, la granita dintre landurile Tirol si Vorarlberg, la o distanta de 100 km de la Innsbruck.

Cu cele 5 localitati cosmopolite: Zurs, Lech, Stuben, St. Christoph si St. Anton, regiunea Zurs-Lech am Arlberg se pozitioneaza in prima linie si este sinonima cu una dintre cele mai bune regiuni de schi din lume. Zona este coroana schiului alpin, ofera facilitati exclusiviste de cazare, schi off-piste, snowpark, easypark, partie de saniute.

Aici isi dau intalnire in fiecare an fanii sporturilor de iarna si ai zapezii. Acestia stiu de ce merg la Arlberg: au la dispozitie 280 km de partii marcate, 180 marcaje off-piste, 79 instalatii pe cablu si o garantie a zapezii.

Zurs si Lech am Arlberg sunt doua localitati invecinate, atractii luxoase si exclusiviste. Acestea sunt renumite pentru noblete si gastronomie, glamour si stralucire. Renumitul concurs „Der Weisse Ring” se desfasoara aici.

Stuben am Arlberg este o statiune de rasfat, locul de nastere al pionierilor schiului alpin. In Stube, traditia indelungata a sporturilor alpine, dar si grija deosebita pentru oaspeti sunt doua dintre calitatile care definesc aceasta statiune. Stuben este locatia ideala pentru excursii in zona si totodata pentru a petrece impreuna cu familia. Pe muntele Albona se poate schia pana in luna Mai.

St. Anton si St. Christoph am Arlberg sunt doua statiunii dinamice si sportive, cu un caracter traditional. St. Anton este punctul de intalnire al schiorilor si freeriderilor. St. Christoph este una dintre statiunile aflate la cea mai mare altitudine in Austria. Ospitalitatea tiroleza si varietatea internationala te vor fascina, iar gastronomia desavarsita, premiata, te vor rasfata intr-o vacanta unica si exclusiva.

Info utile:

  • 30 Noiembrie 2012 – Deschiderea sezonului de schi
  • 12 Ian-13 Ian 2013 – Campionatul Mondial de Schi Feminin din St. Anton am Arlberg
  • 19 Ian 2013 – Der Weibe Ring: renumitul concurs de schi din Zurs-Lech am Arlberg
  • 20 Mar 2013 – Concursul de longboard clasic din Stuben am Arlberg
  • 21 Apr 2013 – Inchiderea sezonului de schi pe tot domeniul
  • Zapada garantata din Decembrie pana in Mai
  • Cursa Wizzair pe ruta Bucuresti-Memmingen