Etichete

Iata cateva motive pentru a alege un Boutique hotel. Termenul de Boutique hotel provine din Statele Unite si mai apoi Anglia. Acestea sunt practic hoteluri de lux cu servicii pe masura dar diferite de hotelurile clasice prin numarulul camerelor care rareori ajung la 50.

Locatia

De cele mai multe ori, hotelurile de tip boutique sunt amplasate in buricul targului deoarece nu necesita spatii mari pentru amenajarea tuturor facilitatilor unui resort hotel. Avantajul este ca te poti afla chiar in centru, uneori intr-un hotel ce se confunda cu arhitectura din jur, astfel incat ai impresia ca esti in vizita la un prieten.

Calitatea serviciilor

Deoarece acestea au cateva camere, personalul se poate sa te cunoasca dupa nume, isi aminteste micile preferinte si astfel iti poate oferi servicii mai…prietenoase.

Designul

Un Boutique hotel este conceput sau adus pe parcurs la o anumita teme, cu un design si un decor interior deosebit, intim, mult mai primitor decat cel al unui hotel clasic, ce impune o anumita distanta.

Boutique Hotel

Boutique HotelIn ultimii ani au aparut tot mai multe hoteluri de acest gen si in Romania, multe dintre ele reusite. Tu ai vizitat vre-un astfel de hotel?