Etichete

, ,

Hotel Sultan Gardens 5*

Una dintre destinatiile preferate pentru vacanta in Egipt, la statiunea Sharm El Sheikh, este resortul Sultan Gardens, clasificat 5 stele. Acesta detine plaja privata cu nisip si este localizat intre aeroportul Sharm si centrul orasului, are 4 piscine cu apa dulce incadrate de palmieri, oferind vedere directa la Insula Tiran.

Complexul Sultan Gardens este la 7 km de bazarurile traditionale si localuri de noapte din Golful Naama. Aeroportul International Sharm el-Sheikh este la 6 km de complex.

Cele 4 restaurante de la Complexul Sultan Gardens ofera paste de casa, bucatarie Cajun si spectacole de gatit live. Fructe de mare proaspat prinse pot fi savurate pe terasa de la malul marii a pietei cu fructe de mare.

De asemenea, complexul are o cafenea disponibila nonstop cu gelaterie si lounge bar.

Puteti programa tratamente de masaj la zona de spa Sultan, sau va puteti  relaxa pe un sezlong de lemn langa piscina. Copiii au la dispoziție un tobogan si un teren de joaca dar si un Kids Club ce ofera programe de animatie.

Camerele cu aer conditionat de la Sultan Gardens au decor viu colorat, cu mobilier din lemn. Fiecare camera este dotata cu TV satelit.

Tarifele incep de la 108 USD/camera/noapte cu All inclusive si toate taxele incluse.