Etichete

, , ,

Cazare la Hotel The Sindbad 5*****

Hotelul The Sindbad este situat in Hammamet, statiune in nordul Tunisiei. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute si solicitate hoteluri de la Hammamet, Tunisia si se afla la cateva minute de mers pe jos de plaja si are un centru spa, 4 piscine, inclusiv o piscina pentru copii.

Hotelul The Sindbad ofera camere cu aer conditionat, cu o terasa privata sau balcon, acces gratuit la Wi-Fi. De asemenea, toate camerele au minibar si televizor cu ecran plat cu programe prin satelit. Baile private au cada si dus.

Hotelul The Sindbad ofera un serviciu de transfer gratuit la terenurile de golf Citrus si Yasmine. De asemenea, ofera oaspeţilor o reducere exclusivista pentru accesul la terenul de golf Citrus. Centrul spa al Hotelului The Sindbad include o camera de aburi, sauna si cada cu hidromasaj. De asemenea, sunt disponibile masaje şi tratamente cosmetice.

Hotelul are un bar, restaurant, precum si facilitati de gratar.

Hotelul The Sindbad este situat la doar 1,5 km de centrul oraşului Hammamet si la 6 km de Yasmine Hammamet.

Tarifele pentru camera dubla variaza intre 25-55 euro/persoana/zi cu mic dejun, in functie de perioada dorita. Aceasta oferta de vacanta pentru Tunisia este facuta de catre Voyagers Club, este personalizabila cu asigurare de calatorie, bilet de avion si alte preferinte.