Etichete

,

Stim toti ca inainte de a ne planifica vacanta, in special cea de vara, ne amintim ca trebuie sa acordam mai mult timp ingrijirii corpului, eventual sa mergem la sala sau sa mai dam cateva ture prin parc.

Da, lenea este mare dar daca gasesti un prieten care sa vrea acelasi lucru, parca devine mai interesant. Demarajul este greu, apoi incepe sa iti placa mai mult si pe masura ce apar primele rezultate, vrei tot mai mult.

Aici ma refer la forma fizica si eventual la un tonus muscular sau indepartarea catorva kilograme. Pentru celelalte aspecte, am sa va recomand un blog ce are un articol foarte interesant despre tratamente naturiste pentru ingrijirea corpului. Acesta este totusi-iubirea.blogspot.ro/p/ingrijire-corporala.html-iubirea unde vei gasi sfaturi pentru indepartarea matretii, albirea dintilor, masca pentru decolorarea pistruilor, stoparea caderii parului, a tenului, sanilor samd. Ah, si daca partenerul de vacanta sforaie, tot aici gasesti remedii pentru ca el/ea sa nu-ti strice vacanta ce ar putea fi perfecta.