Etichete

, , ,

Exista 2 modalitati universal cunoscute de a pleca in vacanta. Planuiesti din timp sau pleci in ultimul minut.

1. Planueste vacanta din timp

Atunci cand esti calculat, iti planuiesti vacanta din timp. Trebuie sa profiti de ofertele Early Booking deoarece agentiile ofera reduceri importante la cazare dar si biletele de avion sunt mult mai ieftine daca sunt cumparate din timp. Ce se intampla daca pleci pe cont propriu? Chiar daca poti obtine oferta early booking direct de la hotelul dorit, tot vei plati un tarif mai mare decat cel pe care ti-l poate oferi o agentie buna.

Pe langa oferta early booking, mai poti adauga oferta nopti gratuite, ceea ce inseamna ca primesti o vacanta foarte ieftina. Daca vacanta ta are o semnificatie speciala, precum luna de miere sau chiar nunta in strainatate, atunci le poti adauga si pe astea.

Deci, intr-un singur pachet poti avea: nunta in strainatate + luna de miere + early booking + nopti gratuite. Don’t try this at home, pentru asta exista agentiile de turism. Ok, daca nu stiai ca poti sa-ti faci nunta in strainatate, chiar la costuri reduse, acum esti la curent cu ce mai este nou pe piata de turism.

2. Pleaca in ultimul minut

Se spune ca vacantele pe nepregatite sunt cele mai frumoase…Daca o primesti cadou de la iubitul tau si el a planuit din timp, se poate sa fie asa. Pentru o vacanta Last minute, nu ai foarte multe optiuni. Trebuie sa alegi dintre ofertele nevandute de la agentii. Dezavantajul este ca faci un compromis asupra dorintelor tale, cu exceptie atunci cand esti norocos si gasesti exact ce iti doreai.

In cazul in care vrei sa pleci in ultimul minut, dar pe cont propriu, aceasta te poate costa fooarte mult.