Etichete

,

Tu iti faci o polita de asigurare inainte sa pleci in vacanta?

Aceasta este intrebarea zilei. Foarte multi dintre noi plecam in vacanta fara a opta si pentru o polita de asigurare. Din ce motiv? Pai, este mai ieftin „fara” sau „mie nu mi se poate intampla nimic”.

Bun, nu o sa enumar toate avantajele pe care le ofera o asigurare de vacanta dar o sa revin in alt articol pe subiectul acesta.

Politele de asigurare difera in functie de durata si locul vacantei. Cu cat este mai departe si mai lunga vacanta, cu atat este mai scump; cam asta este regula.

Eu vreau sa va previn: nu va bazati pe faptul ca agentia are o polita de asigurare in caz de faliment, asta nu va ajuta cu nimic, decat daca esti printre putinii clienti ai agentiei care sunt plecati la ora falimentului si oricum, polita acopera foarte putin spre deloc.

Ce se intampla in cazul in care ai un mic accident (ca sa nu vorbim de ceva mai grav..deocamdata)? Pai vei plati muuult la spitalul pe care il vei vizita si uneori ajungi acolo fara sa vrei. Ca sa nu mai vorbim ca te poti intalni cu Uraganul sau alte fenomene mai serioase… Una peste alta, ia-ti o polita care costa 50 ron sau 25 ron (pentru cei cu arici in buzunare) si te va scuti de multe cheltuieli imense. Sau, Doamne fereste, pe familia ta o vor scuti.