Etichete

, ,

Tip vacanta: cazare cu mic dejun si pranz incluse.

Localizare: Complexul Phoenicia Holiday Resort se afla in Mamaia Nord, la 150 m de plaja.

Cazare: Hotel Phoenicia asigura peste 1200 locuri de cazare in 420 apartamente, acestea fiind dupa cum urmeaza: studiouri, apartamente de 2, 3 si 4 camere.

 

Studioul este spatiul ideal de cazare pentru doua persoane ce doresc sa aiba parte de intimitate si de o priveliste minunata spre interiorul Resortului. Este adaptat si unei familii deoarece cuprinde un spatiu deschis cu living si bucatarie (plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, vesela), canapea modulara, zona pentru dormit, baie si terasa. Studioul poate gazdui 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Apartamentul de 2 camere este pozitionat pe exteriorul complexului hotelier si are vederea spre Mamaia sau spre Navodari. Frumusetea peisajului este dubla pentru ca se vad atat marea cat si lacul. Este compus din living, dormitor, bucatarie mobilata, canapea modulabila, baie si terasa. Apartamentul de 2 camere poate gazdui 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Apartamentul de 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil. Are doua terase, una la living si una la dormitor si are vederea in interiorul complexului. Este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie mobilata, baie. Poate gazdui 5 adulti sau 4 adulti si 2 copii (0-13.99 ani).

Apartamentul de 4 camere: situat la ultimul etaj ofera turistilor o privelisete de vis. Este foarte spatios iar terasele generoase pot fi locul ideal pentru prima cafea a zilei. Este format din living, bucatarie complet echipata, dormitor cu pat matrimonial, grup sanitar cu jacuzzi, fotoliu de lectura, TV plasma, pat bebe. Toate apartamentele detin: TV satelit, aer conditionat, internet, baie cu dus, prosoape.

Facilitati hotel: 4 baruri, terase, cafenea orientala, piscine si cascade, locuri de joaca pentru copii, club de biliard, centru de jocuri. Servicii cu plata: telefon, masaj, salon de infrumusetare, biliard, restaurante, baruri.

Complexul Phoenicia Holiday Resort va propune gratuit urmatoarele servicii: mic dejun si pranz (bufet suedez), acces la piscine, sezlonguri la piscina, fitness, internet, accesul pe terenurile de sport, loc de joaca si club pentru copii, parcare (400 locuri), housekeeping, spalatorie cu autoservire, prosoape de plaja, transport bagaje la sosire si plecare.

Restaurante: romanesc, libanez, italian, pescaresc,snack. Micul dejun si pranzul sunt obligatorii; masa de pranz se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.

Tarife la Hotelul Phoenicia, Mamaia

Tarife la studio/apartament 2 camere, 5 nopti:

290 Euro in perioada 24 Mai-15 Iun.

376 Euro in perioada 16 Iun-30 Iun si 25 Aug-15 Sep.

451 Euro in perioada 01 Iul-15 Iul.

493 Euro in perioada 16 Iul-24 Aug.

Tarifele sunt exprimate in euro/persoana, includ TVA,  mic dejun si pranz, nu includ taxa de statiune (5% din valoarea primei nopti de cazare) ce se plateste la receptie

Al treilea adult: 25 euro/noapte

Infant (0-2 ani) si primul copil (< 10 ani): Gratuit

Al doilea copil (10< 14 ani): 15 euro/noapte.

Detalii si rezervari la tel: 021 210 1000 sau email: reservations@voyagers-club.com