Etichete

, , , ,

 Complexul Platoul Soarelui este pozitionat la baza partiei Platoul Soarelui, avand o pozitie excelenta pentru iubitorii schiului (din camere sau restaurant cobori direct pe partie), cu o vedere panoramica asupra partiilor si asupra Vaii Jiului si muntilor Retezat.
   Este format din:
I. doua unitati de cazare:
– Vila Platoul soarelui  de 4* ce are 24 locuri in 8 camere duble de lux cu toate facilitatile-baie proprie, tv LCD, internet wifi, seif, minibar.
– Cabana Platoul Soarelui de 3* ce ofera 34 locuri de cazare in 10 camere, baie proprie(majoritatea), tv, internet wifi.
II. restaurant si bar la parterul cabanei Platoul Soarelui cu o capacitate de 50 locuri si linie de autoservire; 
III. Centru de inchirieri echipament de schi, snowboard si saniute, la parterul vilei Platoul Soarelui;
IV. Scoala de schi si snowboard; complexul dispune de instructori de schi si snowboard autorizati, partia Platoul Soarelui cu 2 teleschiuri fiind locul unde incepatorii(indiferent de varsta) iau primele lectii de schi sau placa. Complexul Platoul Soarelui organizeaza in fiecare sezon taberele de schi cu tarife promotionale pentru participanti.
V. Din aceasta iarna Platoul Soarelui dispune si de o partie de snowtoubing.
   Multumita multiplelor facilitati oferite, Complexul Platoul Soarelui organizeaza atat in sezonul de iarna cat si in tot restul anului, tabere cu diverse teme, excursii la obiectivele turistice din judet, trasee offroad, teambuilding-uri.
   Rezervari:
   Cazare: 0724 887 293
   Transport 4×4, OFFROAD, excursii:  George – 0721264789