Etichete

, ,

   Vila Alpin cu 3* pe epoleti, este situata central, la 50 m de telegondola si club Montana, are o pozitie excelenta, fiind amplasata intre cele doua partii cu nocturna(Constantinescu si Platoul Soarelui), oferindu-va o priveliste deosebita spre muntii Retezat.
   Serviciile de cazare, de masa si facilitatile oferite, fac din aceasta unitate una dintre cele mai frecventate unitati din Straja.
   Vila dispune de 60 locuri de cazare distribuite in 24 camere duble cu pat patrimonial sau twin si 3 apartamente, fiecare cu baie proprie, apa calda si rece nonstop, tv, internet wifi.
   Capacitatea restaurantului propriu este de 70 locuri fiind frecventat si de turistii din afara unitatii.
   Dispune de o sala de conferinte de 60 locuri.
   Fiind una dintre locatiile cele mai mari din Straja, cu sala de conferinte, aici se organizeaza deseori: teambuilding-uri, training-uri, mese festive cu diverse ocazii, tabere.
   Alte facilitati: centru de inchirieri echipament sportiv, tenis de masa, remi, table, sah, darts.
   Asigura la cerere (contracost) : transport 4×4 din Lupeni sau alte locatii alese de dv-tra; organizeaza excursii la obiectivele turistice din judet si imprejurimi.
   Tot la cerere se pot organiza activitati ca :rafting, tiroliana, escalada, paint ball, activitati speo, parapanta, offroad.
   Rezervari:
   Cazare: Dumitrascu Mihaita – 0723 596 059
                 Camelia Ionescu – 0722 520 616
 
   Transport 4×4, OFFROAD, excursii: George – 0721264789