Etichete

, , , , , , ,

Greu de descris in cuvinte…norocul nostru ca exista pictori si fotografi. Cocktail de culori, culturi, traditii, Oceanul Indian este fascinant datorita acestor amestecuri, dealtfel este ceea ce ii da originalitate. Toti am auzit de Maldive, Mauritius, Seychelles, Sri Lanka dar exista si alte insule fabuloase precum Madagascar, Reunion, Mayotte sau nenumaratele insule nelocuite, un adevarat colt de paradis.

Marea majoritate a destinatiilor de vacanta sunt de lux, tarife ridicate. Dar nu dispera, daca faci ceva economii, iesi mai putin la terase sau in mall-uri si pui banutii la pusculita, poti sa-ti permiti si tu o vacanta exotica. Exista vile de 5 stele la tarife de Mamaia sau Poiana Brasov, deci sa uitam de inabordabil. Vacantele tematice sunt si ele posibile, uneori pentru luna de miere platesti mai putin decat pentru o vacanta normala. Ok, acesta nu este un motiv sa te casatoresti dar e bine de stiut.

Vacantele pregatite cinainte ofera avantajele tarifelor preferentiale atat la cazare, cat si la avion. Trebuie sa stii ca uneori avionul te poate costa mai mult decat vacanta in sine daca este cumparat chiar inainte de decolare. Dar petru toate acestea exista vacantele personalizate, iar un specialist chiar iti este de folos.

Hai sa vedem in imagini cam ce poti intalni.